Skip to main content

Activiteiten

Groen Verband wil de biodiversiteit in Nooitgedacht vergroten. We hebben een plan gemaakt waarin staat beschreven wat we de komende jaren willen gaan doen. Zo willen we elk seizoen een activiteit organiseren waar een ieder, jong en oud aan mee kan doen. Wanneer je klikt op kalender kun je zien wat de volgende activiteit is.

Groen Verband is aangesloten bij Landschapsbeheer Drenthe. Deze organisatie ondersteunt Drenten die bij willen dragen aan het in stand houden van het Drents Landschap. Bij het maken en uitvoeren van plannen voor Nooitgedacht krijgen wij ondersteuning van Landschapsbeheer Drenthe. Wil meer weten over wat jij kan doen? Kijk op lbdrenthe.nl of klik hier en ontdek de handige instructiewijzers van Landschapsbeheer Drenthe.

We kunnen natuurlijk ook allemaal een steentje bijdragen zonder dat daarvoor een activiteit georganiseerd wordt. Zo kan je gewapend met de HelemaalGroen app het zwerfvuil in de wijk te lijf gaan. De Obsidentify app  maakt het je makkelijk om naar hartelust mee te doen aan het monitoren van de biodiversiteit in onze wijk. 

Wil je jouw kennis van de natuur nog meer vergroten? Kijk dan eens hier. Samen met de kinderen de natuur in onze wijk ontdekken kan natuurlijk ook. Je vindt veel leuke ideeën op deze link.